Het gezicht achter studionoramae

Hee, mijn naam is Tamara

Super leuk dat jij een kijkje neemt op mijn website, studionoramae. 
Mijn naam is Tamara Everaerts (26). In het dagelijks leven ben ik fulltime supermarktmanager met een creatieve spirit. Creativiteit is iets wat mij altijd heeft bezig gehouden en dat wilde ik graag delen met jullie.

Het begon als een hobby en is uitgegroeid tot een beetje meer. Ik vind het super leuk om persoonlijke handgemaakte producten te maken voor een ieder, denk bijvoorbeeld aan geboortelijsten, mijlpaalcirkels, geboortecirkels, een dierbare foto in lijnportret etc. Je kunt het zo gek niet bedenken en alles is mogelijk! Het enige wat je moet doen, is even contact op te nemen of een bericht achterlaten via het opmerkingenveld van de bestelling!:) 


Door COVID-19 zat ik een aantal weken thuis. Hierdoor zat ik niet meer in mijn dagelijkse routine en ontwikkelde zich het idee van studionoramae. Het begon kleinschalig via Instagram, door vele aanvragen is het nu zelfs een webshop.
Ik bedank jullie hiervoor en ik ga met veel liefde en passie voor jullie aan de slag,elke keer weer!

 
Ik maak verschillende persoonlijke producten. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar welke creatieve dingen ik allemaal maak? 
Kijk dan snel in mijn portofolio.

Wil jij ook een persoonlijk product bestellen, neem dan contact op via het contactformulier.

 

Liefs, Tamara